Mimosa-loopbaancoaching
Loopbaancoaching live / online

Loopbaancoaching live / online

In welke fase je van je leven ook zit het is altijd goed om stil te staan bij je eigen werksituatie.  Wie ben ik en welke keuze heb ik waarom gemaakt? Als je diep in je hart kijkt zijn er misschien ook anderen onbeantwoorde wensen en vragen. Wil je daar over sparren met een loopbaancoach dat ben je hier aan het goede adres. Nu we in de periode van de covid-19 zitten wil dit niet betekenen dat je stil moet gaan staan. Juist het tegenoverstelde is mogelijk en maak plannen voor de toekomst.

Wil je alleen eens sparren dat is dat mogelijk en kunnen wij samen overleggen hoeveel gesprekken je wilt. 

Wil je een volledig traject volgen dan hebben wij minimaal 5 gesprekken waarbij we samen op onderzoek uit gaan naar wie je bent, wat je wilt, wat je kan en hoe je dit vorm gaat geven in de toekomst.  Na dit traject is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen of advies in te winnen tevens is er dan na ongeveer 6 weken een voortgangsgesprek. 

Het volgen van een traject kan zowel in live ontmoetingen als online. Daarnaast bied ik ook de mogelijkheid aan om een loopbaantraject te volgen middels wandelcoaching.  Wil je meer informatie hierover dan sta ik je graag persoonlijk te woord. Contactgegevens: mimosacoaching@hotmail.com of laat een bericht achter via WhatsApp op tel.nr. 0031 650218563