Mimosa-loopbaancoaching
Loopbaancoaching in Portugal

Loopbaancoaching in Portugal

Het lukt je niet om nu echt die stap te zetten in je loopbaan. In de waan van de dag ga je op dezelfde voet verder en toch knaagt het van binnen. Goede voornemens zijn er alom en toch zit je nog steeds niet in de opwaartse flow.

Het is tijd om afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen, een andere omgeving, rust en ruimte zijn de ingrediënten om over je eigen loopbaan na te denken. In 8 dagen volg je een persoonlijk traject waarbij je gaat werken aan je eigen loopbaanvraag. De groepsgrootte is maximaal 4 personen en het traject omvat zowel individuele gesprekken als groepsopdrachten. Dagelijks gaan we op stap met als doel om je hoofd leeg te maken en ruimte te creëren voor nieuwe ideeën, wensen en om toekomstplannen te maken en te realiseren. Wil je liever onthaasten rondom het huis dan is daar zeker de mogelijkheid voor.

Aan het eind van de 8 dagen ben je een schat aan informatie rijker, je hebt vernieuwde energie opgedaan en een plan gemaakt. Je staat aan het begin van je nieuwe loopbaan. Dit alles speelt zich af in een prachtige omgeving in de bergen van Noord-Portugal waarbij je uitvalsbasis een van de oudste huizen is van het dorp Covelo de Cima.

Verblijf
Je verblijft in casa do Salgueiro in het dorp Covelo de Cima. Dit oude vrijstaande huis anno 1616 is gemoderniseerd en heeft 4 slaapkamers, een badkamer en een ruime woon/ leef keuken met openhaard. Je hebt je eigen slaapkamer en de badkamer deel je met de andere gasten. Rondom het huis zijn er verschillende plekken waar je rustig aan je opdrachten kan werken of waar je kan relaxen. Er is ook de mogelijkheid om te ontspannen in het zwembad met een uitzicht over de bergen.

Maaltijden
Het ontbijt, lunch en diner worden in overleg met elkaar klaar gemaakt. Er is de mogelijkheid om gezamenlijk te eten, indien je graag alleen je maaltijd nuttigt dan is deze mogelijkheid er ook.

Wanneer
In de maanden mei en juni 2022 is het mogelijk om een loopbaantraject te volgen. De exacte datum is in overleg.

Tarief
Een 8 daagse loopbaantraject € 1425,- excl. btw
Inclusief overnachtingen, maaltijden en transfers vanaf het vliegveld Porto naar Covelo de Cima en retour
Exclusief de vlucht naar de luchthaven in Porto

Informatie
Wil je meer informatie over de inhoud van het loopbaantraject of heb je andere vragen dan sta ik je graag persoonlijk te woord. Ik ben bereikbaar via mail of WhatsApp en neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.
Telefoon: 0031-650218563
Mail: mimosacoaching@hotmail.com

Voor een uitgebreidere foto impressie verwijs ik je naar mijn instagrampagina https://www.instagram.com/wandelvakantieportugal/
of de website https://www.mimosawandelingen.com/